نيکزاد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد
افتتاح 15 هزار واحد مسکن مهر پرند و هشتگرد در هر ماه/ افتتاح مترو پرند در آينده نزديك
علي نيکزاد در گفتگو با خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران با اشاره به تعداد پروژه‌هاي مسکن مهر هشتگرد گفت: 47 هزار و 320 واحد مسکن مهر از چهار سال پيش براي اين شهر جديد پيش‌بيني شده بود که از اين تعداد نيز 11 هزار واحد آن افتتاح و به متقاضيان تحويل داده شده است.

وي افزود: از اين تعداد نيز 36 هزار واحد در مرحله فونداسيون و ديگر واحدها در مرحله سقف‌زني است.

وزير راه و شهرسازي با اشاره به انبوه‌سازي فراوان در غالب مسکن مهر در سطح کشور تاکيد کرد: طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده انتهاي هر ماه، 5 هزار واحد مسکن مهر در هشتگرد مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت.

نيکزاد يادآور شد: در شهر جديد "پرند" به عنوان پايتخت مسکن مهر کشور آنچنان که برنامه‌ريزي شده 10 هزار واحد در هر ماه افتتاح و به متقاضيان تحويل داده خواهد شد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به دستور ويژه رئيس‌جمهور براي ايجاد مجتمع‌هاي تجاري در شهرهاي جديد و در بين مسکن‌هاي مهر کشور گفت: طبق اعتباري که رئيس‌جمهور براي ايجاد اين مراکز اختصاص يافته است، ساخت چنين مراکزي از همان زمان در دستور کار قرار گرفت و واحدهاي تجاري زيادي در شهرهاي جديد و بين پروژه‌هاي مسکن ساخته و در اختيار مردم قرار گرفت.

وزير راه و شهرسازي با بيان اينکه ساخت مساجد، مدارس همراه با ساخت مسکن‌هاي مهر در شهرهاي جديد همگام پيش مي‌روند، تاکيد کرد: تمام واحدهاي مسکن مهر در شهرهاي جديد و تازه‌تاسيس با تکنولوژي‌هاي نوين و در قالب‌هاي مختلف از جمله تکنولوژي ميک سيستم و قالب تونلي ساخته مي‌شود.

نيکزاد در ادامه با اشاره به وضعيت  راه‌سازي در شهرهاي تازه‌تاسيس تصريح کرد: شهر جديد پرديس که مشکل رفت و آمد و عبور و مرور داشت، با ايجاد اتوبان اين مشکل حل شد.

وي افزود: در شهرهاي جديد هشتگرد و پرند، ايجاد خط مترو با توجه به وجود شرايط لازم در نظر گرفته شده است که اکنون 25 کيلومتر از خط متروي هشتگرد در حال انجام است و همچنين مرحله اول خط متروي تهران ـ حرم امام تکميل و مرحله دوم آن که خط متروي حرم امام به پرند است در آينده‌اي نزديک به بهره‌برداري خواهد رسيد.
انتهاي پيام/