يوسفيان‌ملا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
رئيس‌جمهور منتخب تدابيري براي لغو تحريم‌ها داشته باشد
عزت‌الله يوسفيان‌ملا نماينده آمل و لاريجان در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به نيازها و مشکلات کشور در حوزه اقتصادي و مالي گفت: اولين انتظار ما از رئيس‌جمهور منتخب اين است که مطابق ظرفيت موجود در کشور و ابزارهايي که در اختيار دارد برنامه‌هايش را جلو ببرد.

وي ادامه داد: اگر بخواهيم پروژه‌هاي مختلف را پشت سرهم اجرا کنيم، بيش از مبلغ مصوب يارانه بدهيم و کمک‌هاي مالي به برخي از حوزه‌ها داشته باشيم که با دستگاه‌هاي دولتي ارتباط اداري ندارند، مطمئنا شاهد کسري بودجه و مشکلات ديگر در نظام مالي کشور خواهيم بود.

يوسفيان ملا با بيان اين مطلب که از جمله مسائل مهمي که بايد به آن اهميت داده شود بحث توليد و حمايت از آن است اظهار داشت: حمايت از توليد موجب اشتغالزايي مي‌شود که مطمئنا همين مسئله به نوعي مقابله با تورم و گراني مي‌باشد به اين دليل که با افزايش توليد ميزان عرضه به ميزان تقاضا نزديک شده و از سوي ديگر واردات کاهش مي‌يابد.

وي با اشاره به تحريم‌ها و اثرات آن بيان کرد: اين مسئله که تحريم‌ها و قطع نامه‌ها در مقاطعي باعث خودکفا شدن کشور شده کاملا درست است ولي فشار هاي زيادي نيز  به ملت وارد کرده و بايد در اين زمينه تدابيري انديشيده شود.

يوسفيان‌ملا در پايان خاطر نشان کرد: ممکن است در داخل کشور هيئت‌هايي به عنوان هيئت‌هاي مبارزه با تحريم تشکيل شده باشد اما در بخش خارجي آن چنان که بايد و شايد اقدامي صورت نگرفته و لازم است نسبت به اين مسئله اقدامي اساسي صورت گيرد.


انتهاي پيام//