کرمان/
تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل(ره)

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان فرماندار رفسنجان با تسلیت سالروز رحلت جانگداز بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام خمینی (ره) با اعتقاد به خداوند سبحان و عشق به مردم کارعظیمی کردند که در تاریخ اسلام ماندگار شد .

 پورمحمدی با اشاره به تاثیر انقلاب اسلامی ایران در جهان افزود : در برخی کشورهای اسلامی مثل لبنان ، بوجود آورندگان انقلاب افرادی از شاگردان حضرت امام خمینی (ره) بودند.

وی در تبیین ابعاد شخصیتی و زندگانی پربرکت حضرت امام خمینی (ره) گفت : ایشان در جوانب مختلف در زندگی شان از کودکی ، دارای شهامت و قدرت بودند و با جرات تمام تصمیم گیریهای خود را براساس علم و معنویت و خداپرستی بیان میکردند.

 پورمحمدی به ساده زیستی امام راحل(ره) اشاره کرد و گفت : ایشان در طول حیات خود از تجمل گرایی پرهیز داشتند وتمام دغدغه ایشان خدمت به مردم بود.

فرماندار رفسنجان با گرامیداشت قیام 15 خرداد تصریح کرد: حضرت امام(ره) در آن روز اعلام کردند یاران من کسانی هستند که در گهواره بسر میبرند.

وی خاطرنشان کرد: همان افراد در گهواره سپس با قرار گرفتن در مسیر الهی و دفاع از حقوق مسلمانان در برابر ابرقدرتها ایستادند.

این مراسم با حضور گسترده مردم ولایت‌مدار و با مداحی مداحان از قم ورفسنجان شور و حال خاصی پیدا کرد./س

کودکان نیز با موضوع امام و قیام 15 خرداد هنر خود را با نقاشی به نمایش گذاشتند.