مصرف سیب و تمشک ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
دکتر اشرف ساداتی متخصص تغذیه و داخلی در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: مصرف میوه هایی مانند تمشک ،انار ،گردو و زغال اخته به دلیل حاوی بودن اکسیدان های اسید الژیک همراه با سیب و انگور با افزایش کورستین در بدن نابودی سلول های سرطانی می شود.

وی اظهار داشت: تحقیقات جدید محققان نشان می دهد که فیتو کمیکال های موجود در این میوه ها به صورت مکمل قدرت شفا بخشی بیشتری دارند.

ساداتی یادآور شد: همچنین پکتین موجود در پوست سیب در رفع یبوست بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: ویتامین C موجود در تمشک در پیشگیری از سرما خوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است./ع2