صبح امروز انجام شد
افتتاح خط آهن گرگان-اینچه برون با حضور احمدی‌نژاد
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد که پیش از ظهر امروز (دوشنبه) به منظور افتتاح چند پروژه خدماتی و زیربنایی به استان گلستان سفر کرده است پس از افتتاح 14 هزار و 130 واحد مسکن مهر در این استان و افتتاح سد مخزنی کبودوال و سد انحرافی و تونل انتقال آب زرین‌گل ، خط آهن گرگان- اینچه برون به طول 80 کیلومتر که با هزینه‌ای در حدود 130 میلیارد تومان اجرا شده است را با رمز «یا مهدی» افتتاح کرد.
 
برای احداث این خط آهن، 13 پل بزرگ احداث شده و در طول مسیر با توجه به باتلاقی بودن بخش‌هایی از بستر اجرای این خط آهن، عملیات گسترده و سنگین زیرسازی صورت گرفته است.
 
با افتتاح این خط آهن که قابلیت تردد قطارهای مسافربری با سرعت 160 کیلومتر در ساعت و تردد قطارهای باری با سرعت 120 کیلومتر در ساعت را دارا می‌باشد امکان انتقال سالیانه 10 میلیون تن بار و بیش از 400 هزار مسافر از این پروژه مقدور خواهد شد.  
 
انتهای پیام/