مصرف ماهی از ابتلا به افسردگی پیشگیری می کند
به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، کار‌شناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد، برافزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی تاکید کرد و اظهار داشت: مصرف آن دسته از ماهی‌هایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، حس شادابی بیشتری را القا می‌کند.

مهدیه السادات حاجی میرزاده افزود:  امگا ۳ باعث کاهش التهاب و نیز ارتجاعی شدن رگ‌ها می‌ شود و در نتیجه خون‌رسانی به مغز سریع و آسان‌تر می‌شود و در نهایت در کنار هم آرامش را برای فرد به ارمغان می‌آورند ./س