در مراسم افتتاحيه بخش پست ICU مدرس عنوان شد:
نامگذاري بخش ها به نام اساتيد سنتي پسنديده است

به گزارش خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران دکترعلیرضا زالی رئیس سازمان نظام پزشکی در مراسم نامگذاری بخش جراحی قلب مرکز پزشکی شهیدمدرس بنام پروفسور دانشور گفت:نامگذاری بخشهای بیمارستانی به نام اساتید و پیشکسوتان دانشگاها سنت پسندیده ای است که می تواند ملاکی برای قدردانی از پیشکسوتان و پیشقراولان عرصه پزشکی باشد که برای اعتلای پزشکی کشور گامهای بلندی برداشته اند.

وی عنوان كرد: خصلت های خاص حرفه ای ، اخلاقی ، اجتماعی و علمی و ... پروفسور دانشور موجب شد که امروز ایشان به عنوان یک الگوی بارز و برجسته در تارک پزشکی کشور بدرخشد.ایشان یک اسوه تمام و کمال در پزشکی کشور هستند که حضور و مراجعت ایشان به میهن نشانه وطن دوستی شان می باشد که با تحمل سختی ها و استقامت و صبر و تلاش مجدانه جراحی قلب باز را در ایران پایه گذاری کردند.

زالي خاطر نشان كرد: ارتباط معنوی عاطفی ، الگوسازی، دانشجو پروری، ارتباط مناسب با بیماران و زدودن آلام بیماران، مردم دوستی ، توجه ویژه به پژوهش را از دیگر ویژگیهای ممتاز این استاد برجسته دانشگاه برشمرد و از ایشان تقدیر کرد.