گاهي انسانها خود را براي اشتباهي که انجام ميدهند تنبيه ميکنند و حتي در مواردي براي اين اشتباهها دست از فعاليت ميکشند.

به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ گاهي انسانها در مواقعي اشتباههاي نا به هنگامي انجام ميدهند که در اين موضوع يا مورد سرزنش و گاه مورد استهزا قرار ميگيرند.
گاهي اين دسته افراد به دليل اشتباهات، خود را به افسردگي و گوشه گيري ميکشانند و گاهي نيز دست از تلاش کوشش بر ميدارند.
ولي حقيقت ماجرا در اين جا تمام نميشود بلکه بايد گفت:يک استاد برجسته رياضي در کلاس درس خود درسي به اينگونه افراد داد که دانستنش بسيار مفيد است.
رياضي دان در حين حل مسئله ناگهان يک جمع و تفريق ساده را اشتباه کرد و تمامي دانش آموزان به وي خنديند، رياضي دان صبر کرد و پس از خنده به دانش آموزانش گفت: اين عما يک اشتباه نبود به خاطرش بخواهم خود را اذيت کنم و دست از کلاسم بکشم بلکه تنها اين يک بي دقتي ساده بود./