اصفهان/
اصولگرایان باید حداکثر دو کاندیدا در انتخابات داشته باشند

به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان ، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد در دیدار علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری تاکید کرد : در میان کاندیداهای ریاست جمهوری خطر گروه انحرافی بیشتر از اصلاح‌طلبان است چرا که انتخاب آن‌ها فاصله گرفتن کشور از آرمان‌های اسلام و انقلاب را به دنبال دارد.

خطیب جمعه اصفهان با بیان اینکه کاندیداهای اصولگرایان باید پیش از موعد ثبت‌نام به وحدت برسند تأکید کرد: توقع دارم شما تمام کاندیداهای اصولگرایان را مدیریت کنید تا همگی زیر یک سقف جمع شوند و به یک کاندیدای واحد برسیم.

وی افزود: آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با اشاره به اینکه اصولگرایان انتخابات شوراها را نیز باید مدیریت کنند گفت: خطر انتخابات شوراها را خطر بزرگی می‌دانند چرا که افرادی که سلیقه آن‌ها را نمی‌پسندم بر انتخابات شوای شهر متمرکز شده‌اند تا از اعضای شورای شهر اصفهان قرار بگیرد.

وی تأکید کرد: در نهایت امیدوارم شرایطی ایجاد شود که انتخابات به نفعکشور و نظام اسلامیپایان پذیرد/س