اراک/
آنچه درباره خواص ریحان نمی‌دانید
 

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،در طب سنتی و در گذشته‌ها برای آرامش روح و روان از ریحان و ترکیبات دارای این گیاه بسیار استفاده می‌کردند.

خوردن ریحان برای تمامی‌مزاج‌ها مناسب است و به سلامت نورون‌های مغزی بسیار کمک می‌کند.

دانشمندان با مطالعه و انجام آزمایش‌هایی روی 150 زن و مرد دریافتند کسانی که از سبزیجات به‌ویژه ریحان زیاد استفاده می‌کنند کمتر دچار تنش‌های عصبی و روانی می‌شوند و در تصمیم گیری‌ها راحت‌تر می‌توانند عمل کنند و بسیار خوش اخلاق نیز هستند./ع