زنجان/
چند مواد غذایی کاهنده استرس
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان مصرف مواد غذایی که در این گزارش به آنها اشاره خواهد شد موجب کاهش استرس میشود.

پرتقال:تحقیقات ثابت کرده است که ویتامین c به کاهش استرس و فشار خون و کورتیزول کمک موثری می کند این ویتامین همچنین باعث ارتقای عملکرد سیستم ایمنی می شود.

سیب زمینی شیرین(سیب زمینی هندی):شیرینی ناشی از این خوراک می تواند استرس و فشار عصبی را کاهش دهد. این ماده غذایی همچنین سرشار از بتاکاروتن و سایر ویتامین هایی است که برای بدن مفید می باشد.

زردآلو خشک شده: زردآلو سرشار از منیزم است و کاهنده استرس می باشد و به ارامش و استراحت ماهیچه ای کمک می کند.

بادام،پسته و گردو: بادام سرشار از ویتامین B و E می باشد و برای تقویت سیستم ایمنی مفید است ،پسته و گردو نیز باعث کاهش فشار خون می شوند.

بوقلمون: این ماده غذایی حاوی آمینو اسیدی به نام ل-تریپتوفان می باشد و در تولید سروتونین نقش دارد. سروتونین نیز از هورمون های مفید مغز است.

اسفناج:کاهش منیزیم بدن منجر به بروز سردردهای میگرنی و بروز و احساس خستگی می شود اسفناج سرشار از این عنصر کمیاب است و برای بدن مفید می باشد.

ماهی سالمون: این نوع ماهی سرشار از اسید چرب امگا 3 می باشد و مانع از بروز بیماری های قلبی می شود.

سبزیجات پهن برگ و سبز: بروکلی، کلم برگ و سبزیجاتی از این دسته حاوی ویتامین های مفید است./ع