پربيننده ترين هاي 91؛
خوشمزه ترين رنگ دنيا
به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از ديلي نيوز :پژوهش هاي محققان دانشگاه پلي تکنيک والنسيا و آکسفورد نشان مي دهد، رنگ ظرف غذا و يا نوشيدني در کاهش و افزايش اشتها بي تأثير نيست.

گفتني است؛ ظرف هاي حاوي غذا و نوشيدني ها مي توانند ويژگي هايي نظير طعم و بو را افزايش و يا کاهش دهند.

ظروف زرد رنگ در ايجاد طعم بهتر نوشيدني هاي ليمويي مؤثرند و انواع نوشيدني به ويژه آب در ظروفي که رنگ سردي دارند بهتر باعث رفع تشنگي مي شوند.

ظروف هاي صورتي طعم شيرين را بيشتر القا مي کنند و ظروف نارنجي و قرمز در تحريک و افزايش اشتها نقش بسزايي دارند.

پس ظرف غذا و نوشيدني تان را دست کم نگيريد./س