مشهد/
سبزوار رتبه دوم خراسان رضوی در تولید گوشت ماهی را دارد
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد حمید کیانی در حاشیه کارگاه ارزیابی مشارکتی (PRA) در سبزوار طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: در سبزوار 60 پرورش دهنده ماهی گرمابی و سردآبی دارای پروانه فعالیت هستند.

وی گفت: کارگاه مزبور در راستای تاسیس شرکت تعاونی تولید کشاورزی آبزی پروران برگزار شده و موجب شد اطلاعات و نقطه نظرات تولیدکنندگان جمع بندی و مورد استفاده قرار گیرد.

کیانی افزود: تشکیل شرکت تعاونی، علاوه بر تجمیع سرمایه، ایجاد اشتغال و درآمد، امکانات مناسبی برای توسعه پرورش آبزیان در این شهرستان فراهم می آورد .  /س