بر پایه تازه ترین گزارش ماهانه اوپک؛
میانگین بهای نفت خام سنگین ایران بیش از سه دلار افزایش یافت
به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا و به نقل از دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در گزارش ماه مارس خود اعلام کرد: میانگین بهای نفت ‌خام سنگین ایران در سبد نفتی اوپک در ماه فوریه گذشته به هر بشکه ١١٢ دلار و ٢٤ سنت رسید که در مقایسه با قیمت میانگین ماه پیش از آن هر بشکه سه دلار و ٧٢ سنت افزایش نشان می دهد.

میانگین بهای نفت خام سنگین ایران در ژانویه سال جاری میلادی هر بشکه ١٠٨ دلار و ٥٢ سنت بود.

در پایان معاملات روز گذشته  بازار آی سی آی لندن، بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال برای تحویل در ماه آوریل، ٦٣ سنت کاهش یافت و به ١١٠ دلار و ٢٢ سنت رسید.

بهای هر بشکه نفت خام دبلیو تی آی برای تحویل در ماه  آوریل نیز با ١١ سنت کاهش، به ٩٢ دلار و ٦ سنت رسید.

بر اساس تازه ترین برآورد ماهانه اوپک به نقل از منابع ثانویه، تولید نفت خام ١٢ عضو اوپک در فوریه گذشته به ٣٠ میلیون و ٣١١ هزار بشکه در روز رسید که این مقدار در مقایسه با ژانویه ، روزانه ٧٤ هزار و ٤٠٠ بشکه کاهش نشان می دهد.
در دوره مورد بررسی، تولید نفت خام کشورهای الجزایر، نیجریه، امارات، ونزوئلا با کاهش رو به رو بوده است، در حالی که عربستان و عراق نیز در ماه فوریه بیشترین افزایش تولید نفت خام را داشته اند./س