یاسوج /
چای و گوشت قرمز تمایل به مصرف سیگار را افزایش می‌دهند
فرشته بوستانی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگار ان  در یاسوج، اظهار کرد: کاهش و افزایش میل به مصرف سیگار ارتباط مستقیمی به اسیدی بودن و یا قلیایی بودن خون در بدن انسان دارد و رژیم غذایی که این اسیدی شدن یا قلیایی شدن خون را سبب می شوند، تأثیر زیادی در تمایل به مصرف سیگار دارند.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بیان کرد: وقتی محیط خون یک فرد سیگاری قلیایی می‌شود، وی تمایل کمتری برای استعمال و مصرف سیگار دارد.
بوستانی اضافه کرد: برخی از مواد غذایی به ویژه سبزی‌ها، به دلیل قلیایی کردن محیط خون سبب کاهش دفع نیکوتین بدن و کاهش میل به استعمال دخانیات می‌شوند./س