کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام سجاد(ع )، با بیان اینکه در بیماری آلزایمر تولید رادیکال های آزاد افزایش می يابد، ادامه داد: دریافت آنتي اكسيدان هایی مانند ویتامین E و سلنیوم در منابع غذايي يا تجویز مكمل ها، هم چنین مصرف روغن زیتون، ماهی، مرغ، مغزها (گردو، بادام)، میوه ها به خصوص سيب و سبزیجات با برگ سبز تيره، می تواند خطر بروز بیماری آلزایمر را كاهش دهد.

سمانه عزیزی در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگار ان یاسوج ، سن، ژنتيك، كمبود ويتامين 12B و فولات، عادات غذايي ناسالم، ديابت، پرفشاری خون، كلسترول بالا، سكته مغزي، چاقي و استرس را در ابتلا به آلزایمر موثر دانست و تصریح کرد: با كنترل وزن، محدوديت مصرف قند و شكر و مصرف متعادل نمك، می توان از خطر ابتلا به این بیماری، در امان بود./س