قم/
ملت ایران بر سر ارزش‌ها با احدی سازش نخواهد کرد
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم ، حجت الاسلام والمسلمین آشتیانی، در دهمین همایش انجمن های اسلامی استان قم که در سالن اجلاس جامعه مدرسین قم برگزار شد، خاطرنشان کرد :امروز شعله های نورانی انقلاب اسلامی ایران در همه جا می تابد و یکی از ثمرات آن، انقلاب های منطقه است.

وی تصریح کرد : مردم ایران اسلامی بخصوص مردم قم هیچ گاه از اهداف امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری عقب نشینی نمی کنند و با همه فشار های که وجود دارد، بر سر آرمان های انقلاب و ارزش ها با احدی سرسازش پذیری نخواهند داشت .

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: باید با هوشیاری و بصیرت مراقب نقشه های دشمنان باشیم؛ چرا که آنان می خواهند چهره انقلاب و خاستگاه آن یعنی قم را تخریب کنند.

حجت الاسلام والمسلمین آشتیانی خاطرنشان کرد: روز های خطیر و حساسی را پیش رو داریم و مردم باید در این پیچ تاریخی هم با بزرگواری و صبر و بردباری و بصیرت این دوره را بگذرانند./س