همزمان با اجرای طرح استقبال از بهار:
بازگشت دوباره ایمنی به پیاده روهای منطقه 4
عبدالقادر میرزایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: در آستانه فرا رسیدن سال نو و به منظور کاهش مشکلات ترافیکی در سطح سواره روها و با بردن ایمنی تردد عابران پیاده، تمهیدات خاص ترافیکی در سطح منطقه اعمال خواهد شد تا بتوانیم ترافیک روانی را در روزهای منتهی به آخر سال داشته باشیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 4 ، تصریح کرد: طرح استقبال از بهار 92 در حوزه حمل ونقل و ترافیک که از بهمن ماه جاری آغاز شده است و تا اوسط بهمن اسفند ادامه خواهد داشت، رفع مشکلات ترافیکی، ایمن سطح سواره روها، ایمن سازی پیاده روها، شست وشو و تعویض علائم راهمایی و رانندگی، تعمیر و نصب چراغ های ترافیکی جمع آوری موانع فیزیکی از پیاده روها، جلوگیریاز تردد موتور سواران در پیاده روها و خط کشی معابر در الویت کار قرار دارد.

میرزایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت ایمنی تردد عابران پیاده اضافه کرد: در این طرح ضمن نصب 2 کیلومتر نرده در در سطح معابر، 200 نقطه منطقه 4 با نصب و بهسازی پل های همسطح بر روی انهار ایمنی سازی شد.

وی بیان کرد: به منظور جلوگیری از تردد موتور سواران در سطح پیاده روها و بالا بردن ایمنی عابران ، بیش از 600 بولارد در پیاده روهای پرتردد نصب شده است.

میرزایی خاطر نشان کرد: در طرح استقبال از بهار 92، توجه ویژه ای به ناوگان حمل و نقل عمومی بویژه پایانه های اتوبوسرانی و تاکسی شده است./ف