از خطر MS بکاهیم!
 دکتر پارسا،  متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار  کلينيک باشگاه خبرنگاران؛  در خصوص تاثیر کافئین بر روی بیماران MS  گفت:  کافئین موجود در ترکیباتی مانند قهوه غلیظ و شکلات تلخ به دلیل توانایی اتصال به گیرنده  هایی مثل ،  آدنوسین بر سیستم عصبی مرکزی تاثیر گذار است.

وی خاطر نشان کرد:  این مولکول نقش مهمی در فرآیندهای شیمیایی مانند انتقال انرژی و پیشرفت خواب ایفا می کند.

 این دکتر تغذیه افزود: طبق آزمایشات انجام شده محققان بر روی موش های آزمایشگاهی نشان داد که مصرف 8 تا 6 فنجان قهوه یا چای احتمال ابتلای آن ها را به بیماری MS  کاهش می دهد.
وی در ادامه تصريح کرد:  مقدار و نوع کافئین برای بیماران MS  مهم است چون استفاده نا آگاهانه موجب افزایش لرزش بدن و شل شدن عضلات در این افراد می شود.
 
وی در پایان تاکيد کرد: استفاده  قهوه تلخ قبل از غذا موجب افزایش  متابولسیم بازال و جلوگیری  از اشتها  شده که بر روی رژیم های لاغری  اثر گذار است.