قم/
آموزش فقه منتشر می‌شود
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، احمد شایانفر مدیر اجرایی مرکز نشر هاجر گفت: مولف این کتاب با استفاده از تجارب گذشته و با بهره‌مندی از ارزیابی‌های صورت گرفته از وضیعت تدریس احکام در مدارس علمیه این کتاب را برای دوره عمومی تحصیلی طلاب حوزه‌های علمیه خواهران و به صورت کاربردی تالیف کرده است.
وی افزود: کتاب آموزش فقه در 110 جلسه درسی و با رعایت استانداردهای آموزشی و با ارائه دسته‌بندی‌های جدید مطالب را به نحو بهتری آموزش می‌دهد، مثلاً در انتهای هر درس پرسش‌هایی را مطرح می‌نماید و تلاش می‌کند با به‌کار گیری فراوان مثال‌های کاربردی و مورد نیاز خواهران یادگیری آنان را تسهیل نماید.
وی افزود: جلد اول این کتاب در 338 صفحه و شامل موضوعاتی مانند: تعریف و تاریخ فقه- شناخت احکام ـ عمل به احکام- تقلید- احتیاط- اجرای احکام دینی- مقدمات نماز ـ وضو و انواع غسل‌ها ـ مکان نماز ـ قبله و دیگر مسائل مقدماتی احکام بانوان است./س