معاون وزير راه و شهرسازي خبر داد؛
شناسايي 850 نقاط پر حادثه جاده اي در کشور
افندي زاده در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان اينکه نقطه حادثه خيز در کشور نداريم گفت: نقاط پرحادثه با نقطه حادثه خيز تفاوت دارد و جاده به صورت خودکار براي رانندگان حادثه ايجاد نمي کند.

افندي زاده با اشاره به اينکه هيچ کشوري تمامي راه و جاده هاي آن آزادراه يا بزرگراه نيست گفت: افزايش وارتقاء جاده ها به آزادراه و يا بزرگراه بسيار خوب است اما نمي شود تمامي جاده ها را به آزادراه و يا بزرگراه تغيير داد.

رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي با اشاره به اينکه امسال 850 نقاط پرحادثه در کشور شناسايي شده است گفت: با ايجاد تقاطع هاي غير همسطح، احتمال کاهش تصادفات را در اين نقاط مي توانيم افزايش دهيم.

معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به اينکه شناسايي در جهت توسعه ايمني اقدامات بسياري انجام شده است افزود: جاده به تنهايي در ايجاد حوادث و تصادفات مقصر نيست و خواب آلودگي رانندگان نيز تاثيرگذار است.

افندي زاده با بيان اينکه ايجاد امکانات و در اختيار گذاشتن بودجه نقش موثري در ارتقاي ايمني جاده ها دارند افزود: تمامي مسئولان هلال احمر در تابستان و زمستان در کاهش تصادفات جاده اي و ارتقاء ايمني جاده تلاش مي کنند.

معاون وزير راه و شهرسازي خاطرنشان کرد: مسئولان تمام تلاش خود را براي به صفر رساندن حادثه ها در جاده ها مي کنند که اميدواريم با کمک مردم بتوانيم نقاط حادثه خيز را کاهش دهيم./ک