حمد تقي پاك سيما:
فيلمنامه فيلم هاي ديني ونيايشي بايد با آگاهي نوشته شود
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي سينماي جوان؛‌ محمد تقي پاك سيما، فيلمبردار با تاكيد بر ساخت فيلم هايي با مضمون فرهنگ نماز و نيايش تصريح كرد: يكي از مسائلي كه باعث ماندگاري فيلم هايي با مضمون ديني مي شود، فيلم نامه است .فيلم نامه اي كه با دقت، دانش و آگاهي در باره فضائل نماز واهداف آن نوشته شده باشد.  
پاك سيما با اشاره دوري فيلم سازان از نگاه شعاري خاطر نشان كرد: وجود نگاه شعاري و نشان دادن لايه هاي ظاهري مفهوم دين و نيايش در اين فيلمها آفت بزرگي است و بايد فيلم سازان از اين مسئله دوري كنند .  
اين فيلمبردارضمن تاكيد بر لزوم برگزاري جشنواره ملي نماز ونيايش گفت: بايد جشنواره ساختار هدفمندي داشته باشد و اهداف برگزاري جشنواره توسط شوراي سياست گذاري جشنواره هر ساله به صورت شفافي تهيه و تبين شود .  
گفتني است؛ پنجمين جشنواره ملي نماز ونيايش به روايت دوربين توسط انجمن سينماي جوانان ايران و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم از 2 تا 5 بهمن ماه در قم و همزمان در سي استان كشور برگزار مي شود./ص