زاهدان/
برداشت 10 هزار تن محصولات گلخانه‌اي
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان امان الله طوقي با بيان اينكه 50 هكتار واحد گلخانه در خاش زير كشت رفته است، اظهار داشت: در اين شهرستان در مجموع، هزار و 50 واحد گلخانه داريم كه بر خلاف مناطق ديگر در اينجا كشت در سه نوبت انجام مي‌شود.

وي با بيان اينكه در فصل كشت پاييزه به سر مي‌برم،‌ گفت: بيشترين محصول زير كشت حال حاضر ما گوجه و خيار است كه برداشت آن از سه هفته قبل آغاز شده است. و تا كنون اين محصولات را به بازار‌هاي شمال، مركز و جنوب استان صادر كرده‌ايم.

مدير جهاد كشاورزي خاش  افزود: پيش‌بيني مي‌شود تا پايان دوره برداشت حدود 10 هزار تن از گلخانه‌هاي سطح شهرستان برداشت شود البته در اين مدت از آغاز برداشت، حدود 2 هزا تن برداشت شده است.

طوقي خيار، گوجه‌فرنگي، فلفل و بادمجان را عمده محصولات كشت شده در گلخانه‌هاي اين شهرستان برشمرد و بيشترين بازار مصرف خارج از استان را مربوط به تهران دانست و گفت: روزي يك يا دو كاميون گوجه و خيار به تهران ارسال مي‌شود، در كنار اين بازار‌هاي فروشی هم در شهرستان‌هاي جنوبي و شمالي استان هم داريم.

شهرستان خاش با یک هزار و 50 واحد گلخانه در مجموع50 هكتار زمين، رتبه نخست تعداد گلخانه و میزان تولید محصولات گلخانه‌ای را در سیستان و بلوچستان دارد./ب