تبریز/
تهیه محصولات نیمه فرآیند شده عاملی برای افزایش سه برابری عمر نگهداری

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش ضایعات حمل ونقل از اساسی ترین اهداف تولید محصولات نیمه فرآیند شده خواهد بود.

وی با اشاره به دلایل چشمگیر بون این روش تولیدی تصریح کرد: کارشناسان شرایط نگهداری آسان و سهولت مصرف را دلیل رشد چشمگیر این روش تولیدی می دانند.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: محصولات نیمه فرآیند شده پس از طی مراحل مختلف شستشو و درجه بندی، ضدعفونی شدن، پوست گیری و بُرش در صورت نیاز برای حفظ خصوصیات کیفی محصول بسته بندی شده و آماده مصرف می باشند.

وی یادآور شد: هدف اصلی از تولید محصولات نیمه فرآیند شده، تهیه محصول با خصوصیات کامل میوه و سبزی تازه با عمر ماندگاری بالا و حفظ ارزش تغذیه ای است./ع