مصرف ميوه خطر ابتلا به سرطان سينه را كاهش مي‌دهند
به گزارش  گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل وب‌دا، به نقل از نشريه مؤسسه ملي سرطان، تجزيه و تحليل حاصل از 8 مطالعه شامل بررسي 3055 فرد مبتلا به سرطان سينه و 3956 شاهد سالم نشان داد داشتن سطوح بالاتر كاروتنوئيدها در گردش خون مانع پيشرفت تومور شده و تكثير گيرنده استروژن مثبت و منفي سرطان سينه را كاهش مي‌دهد.
 
براساس اين گزارش محققان افزودند در بيش از 3000 موارد سرطاني اين مطالعه ارتباط معكوس قابل توجهي ميان سطوح كاروتنوئيد در خون و خطر ابتلا به سرطان سينه به ويژه تومورهايي با گيرنده استروژن منفي مشاهده شده است و نيز برخي از شواهد نشان داده‌اند كه كاروتنوئيدها رشد موارد سرطاني با گيرنده‌هاي مثبت را مهار مي‌كند.
 
به گفته محققان رژيم‌هاي غذايي سرشار از ميوه‌ها و سبزيجات كه حاوي مقادير عظيمي از كاروتنوئيدهاست فوايد بسياري براي سلامتي از جمله كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه دارد.
 
گفتني است كاروتنوئيدها عمدتاً به رنگ زرد، نارنجي و قرمز بوده و حتي سبزي‌هايي به رنگ سبز تيره نيز حاوي مقادير فراواني از اين رنگدانه‌ها هستند و حرارت يا پخت ملايم و كوتاه مدت مواد غذايي به ويژه در چربي كم مي‌تواند ميزان جذب آنها را افزايش دهد. /ع2