مشهد/مدیر شیلات و آبزیان خراسان رضوی:
سرانه مصرف ماهی در استان کمتر از شش کیلوگرم است


محمدرضا مهدی‌زاده در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد با بیان این مطلب افزود: برای رسیدن به سرانه 10 کیلوگرم، برنامه‌هایی همچون برگزاری کلاس‌های ترویج مصرف آبزیان در نظر گرفته‌ایم.

وی ادامه داد: بهبود روش‌های تولید آبزیان، ارتقاء مکانیزاسیون مراکز تولید، و راه‌اندازی مراکز تولیدی غذای آبزیان از دیگر برنامه‌های تدارک دیده‌شده برای تولید و ترویج مصرف آبزیان در استان است.