اسفناني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
کاهش کودک‌آزاري با تصويب لايحه حمايت از کودکان و نوجوانان
محمدعلي اسفناني در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، در رابطه با جلوگيري از افزايش آمار کودک آزاري، اظهار داشت: لايحه حمايت از کودکان و نوجوانان در کميته حقوق خصوصي مجلس در حال بررسي است.

سخنگوي کميسيون حقوقي مجلس ادامه داد: قانون فعلي براي حمايت از کودکان و مبارزه با کودک آزاري قانوني جامع نبوده و قانونگذار براي مجازات کودک‌آزار، تنها به يک ماده در قانون مجازات اسلامي بسنده کرده و بيشتر از قانون عمومي استفاده مي‌کند.

وي با بيان اينکه لايحه جديد حمايت از حقوق کودکان و نوجوانان، جامع و کامل است، گفت: اين لايحه جنبه پيشگيرانه از کودک‌آزاري داشته و قوانين پراکنده در اين زمينه را به طور کامل جمع بندي کرده و به حمايت بيشتري از کودکان و نوجوانان پرداخته است.

اسفناني افزود: اين لايحه به تمامي جوانب از قبيل وظايف اوليا در قبال کودکان، سوءاستفاده، خريد و فروش، قاچاق، محروميت از تحصيل، تحميل کار اجباري و کودک آزاري پرداخته و با مجازات‌هاي بيشتري به جلوگيري از اين امر اقدام کرده است.

سخنگوي کميسيون حقوقي در پايان خاطرنشان کرد: به‌طور حتم تصویب این لایحه موجب کاهش آمار کودک‌آزاری در کشور خواهد شد.


انتهاي پيام/