ارزش غذايي محصولات ارگانيک چگونه است؟
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از چند سال قبل هیچ‌گونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر: علف هرزکش‌ها، قارچ‌کش‌ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت می‌شود، رشد می‌کنند.

بيماري دستگاه گوارش و تغذيه داراي بيشترين آمار بيماري‌ها در دنيا هستند كه باقيمانده سموم و مواد شيميايي در ايجاد اين بيماري‌ها نقش اساسي دارد. مصرف محصولات ارگانيک که در رشد و گسترش انها از سموم شيميايي استفاده نشده در پيشگيري از اين بيماريها نقش بسزايي دارد.

در تركيبات ميوه هاي ارگانيك هيچ گونه اصلاح ژنتيكي صورت نمي گيرد و از گازها براي رشد زودرس ميوه ها استفاده نمي شود. به همين دليل رنگ اين نوع ميوه ها طبيعي بوده و نه خيلي پررنگ يا كم رنگ تر از حد معمول هستند. بافت آنها مناسب و خيلي نرم يا سفت نيست. اندازه ميوه ها هم متعادل بوده و طعم و بوي طبيعي و مناسبي دارند كه البته بارزترين ملاك تشخيص ميوه هاي ارگانيك از غيرارگانيك هم همين طعم و بوي طبيعي شان است.

نکته: شكل ظاهري محصول نمي تواند معيار درستي براي خريد محصولات ارگانيك باشد. ما بايد كيفيت محصول و محلي كه توليد شده را مورد توجه قرار دهيم. معمولامحصولاتي كه در بسياري از بازارهاي محلي ارائه مي شوند، سالم تر هستند.