ورود سامانه بارشي جديد به غرب کشور
عبدالرضا اميدوار مديرکل پيش بيني وضع هواي کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران در خصوص وضعيت آب و هواي کشور گفت:نقشه هاي پيش يابي بيانگر ورود يک سامانه  بارشي است،از اينرو طي 24 ساعت آينده در شمال غرب و برخي مناطق جنوب غرب آفزايش ابر،وزش باد،رگبار باران گاهي با رعدو برق پيش بيني مي شود و بتدريج با نفوذ  جريانات شمالي به کشور در سواحل درياي خزر نيز بارندگي شروع خواهد شد.

وي افزود:از عصر فردا با تقويت بيشتر جريانات شمالي بارشها در سواحل درياي خزر  تشديد شده و دريا مواج خواهد شد و گستره بارش ها به دامنه هاي جنوبي البرز نيز مي رسد.

اميدوار تصريح کرد:از روز دوشنبه و طي روز سه شنبه دامنه ي فعاليت اين سامانه کل نيمه غربي و نوار شمالي کشور را در  بر مي گيردو بارشها در دامنه هاي مرکزي و جنوبي زاگرس نيز شدت مي گيرد.
 شايان ذکر است که اين سامانه با هواي سرد همراه است و موجب کاهش محسوس دما در سطح کشور بويژه در نيمه شمالي  و بارش در مناطق کوهستاني و سردسير به صورت برف خواهد بود.

مديرکل پيش بيني وضع هواي کشور در خصوص آب و هواي استان هاي تهران و البرز گفت:آب و هواي استان هاي تهران و البرز امروز، کمي ابري اوايل شب افزايش ابروبارش پراکنده يا رعدو برق و وزش باد پيش بيني مي شود./عب