زنجان/
رستگاری دنیا و آخرت در گرو خدمت به مردم
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، معاون قوه قضاییه و رییس مركز امور شوراهای حل اختلاف كشور گفت: كاركنان قوه قضاییه تاثیر بسزایی در كاهش استرس ها و نگرانی های مردم دارند و باید متعهدانه به وظایف خود عمل كنند.

حجت الاسلام احمدی میانجی افزود: كاركنان قوه قضاییه باید با الگوگیری از رفتار ائمه معصومین (ع) در تصمیمات اتخاذ شده عدالت را مورد توجه قرار دهند.

وی گفت: پارسال64 درصد پرونده های استان زنجان در شورای حل اختلاف رسیدگی و مختومه شد.

رییس سابق شورهای حل اختلاف استان زنجان نیز در این مراسم نقش شوراهای حل اختلاف را در كاهش پرونده های واصله به دادگستری مهم دانست و افزود: شوراهای حل اختلاف موجب كاهش تعداد پرونده های دردست رسیدگی و ارتقا كیفیت خدمت رسانی به مردم می شوند.

حیدری خاطر نشان كرد: 95 درصد آرا صادر شده از سوی شوراهای حل اختلاف استان زنجان مورد تایید واقع شده است./س