سنندج/
تولید سالانه 20 هزار تن گوشت سفید مازاد در کردستان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج، حسن‌نژاد گفت: در حال حاضر 550 واحد مرغداری به ظرفیت 40 میلیون قطعه در سال در استان کردستان فعال هستند که سالانه 54 هزار تن گوشت سفید را تولید می‌کنند همچنین 400 واحد مرغداری دیگر پروانه تاسیس گرفته و با پیشرفت فیزیکی بین 25 تا 75 درصد در حال ساخت هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان افزود: با بهره‌برداری از این واحدهای مرغداری، 8 میلیون قطعه مرغ در دوره به ظرفیت موجود استان افزوده خواهد شد.
حسن‌نژاد اضافه کرد: در سال 84، 16 هزار تن گوشت سفید در استان تولید می‌شد که این میزان در حال حاضر به 54 هزار تن افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از اشتغال 4 هزار نفر به طور مستقیم و 10 هزار نفر به طور غیرمستقیم در زمینه صنعت طیور در استان خبر داد./س