فارغ التحصیلان پیام نور نگران استخدام خود نباشند
دکتر زیاری رئیس دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار  صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران گفت: برخی دستگاه های دولتی در روند استخدام فارغ التحصیلان پیام نور را لحاظ نمی‌کنند و از مدارک این دانشگاه ایراداتی میگیرند که فاقد اعتبار است.

وی افزود: مدارک پیام نور از لحاظ استخدامی و ادامه تحصیل همانند تمام دانشگاههای دولتی است و چیزی کمتر از آن ها ندارد.

وی با بیان اینکه دستگاههای دولتی موظفند در آزمون استخدامی خود مدارک پیام نور را ثبت نام کنند خاطرنشان کرد: هر دستگاهی که به صورت علنی و رسمی از پذیرش دانشجویان، فارغ التحصیلان دارای مدرک پیام نور خوداری کند با آنها برخورد قانونی می شود و محکوم می شوند.

وی گفت: اینکه برخی از دستگاهها در آزمون استخدام خود از فارغ التحصیلان پیام نور ثبت نام نمی‌کنند نشان دهنده بی اطلاعی آنها از کیفیت آموزش در این دانشگاه است./ع2