مازندران /
ساخت دستگاه امتیاز دهی تکواندو در مازندران

محمدرضا و حسین نجاتی مقدم سازندگان این دستگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ، اهداف و امتیازات طراحی و ساخت این دستگاه را بیان کردند.

محمدرضا نجاتی مقدم با اشاره به ویژگی‌های اختراع جدید گفت: ارتباط بدون سیم هندست با رایانه‌ها، شارژ 500 ساعته هندست‌ها، ابعاد کوچک سیستم و حمل و نقل آسان آن، قابلیت نصب نرم‌افزار در تمامی سیستم‌های عامل، نمودار آنالیز داوری، تنظیم رزولیشن دستی نرم افزار در تمامی مونیتورها، قابلیت در سیستم پومسه تکواندو و استفاده از سیستم‌های روز دنیا از مهم‌ترین امتیازات و کاربردهای این اختراع جدید است .

وی افزود : در این اختراع با بکارگیری جدیدترین سیستم‌های روز دنیا خطای داوری به شدت کاهش یافته و بخش آنالیزگر داوری و تشخیص خطای دستگاه نیز برای ارزیابی داوری بسیار مفید است./س