پيشنهاد عسگراولادي براي حل مشکلات اقتصادي؛
رئيس جمهور و وزراي اقتصادي شخصاً تصميم نگيرند/ماموريت همه دستگاه‌ها براي حل معضل اقتصادي
حبيب‌الله عسگراولادي در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران با اشاره به اينکه مشکلات به وجود آمده اقتصادي مسئله بسيار پيچيده‌اي است، اظهار داشت: اين خوش‌بيني است که فکر کنيم مسائل ارزي با يک جمله کوتاه قابل اصلاح است؛ رئيس‌جمهور، دولت، مجلس، شوراي نگهبان، قوه قضائيه، مجمع تشخيص مصلحت نظام، مجلس خبرگان رهبري و همچنين مراجع عظام تقليد از جانب مقام معظم رهبري در تلاش هستند تا اين مشکلات را حل کنند.

وي افزود: روش همکاري مجلس و دولت و روساي قوا، شوراي نگهبان، قوه قضائيه و مجمع تشخيص مصلحت نظام را خوب مي‌دانم و انشا الله هرچه مخلصانه‌تر باشد سبب خير و برکت بيشتر خواهد شد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به اين سوال که پيشنهاد شما براي کمک به اين اوضاع چيست، تصريح کرد: پيشنهاد من اين است که رئيس جمهور و وزراي اقتصادي شخصاً تصميم نگيرند و اين مهم را در شور بگذارد، همانگونه که مقام معظم رهبري در خراسان شمالي فرمودند طوري نباشد که هر قوه‌اي همه کارهاي خوب را به خود نسبت دهد و هرچه کار ضعيف است از خود فرافکني کند، لذا همه قوا بايد دلسوزانه گرد يکديگر جمع شوند.
 
عسگر اولادي با بيان اينکه مسئولان قوا نبايد به تنهايي تصميم بگيرند، گفت: در شرايط جهاني، موضوع اقتصادي بسيار پيچيده‌ است و اين ساده نيست که يک نفر اعم از رئيس جمهور، وزير اقتصاد يا رئيس بانک مرکزي در يک اتاق در بسته بنشيند و تصميم بگيرد، بلکه بايد کارها با تبادل نظر صورت گيرد.
 
دبير کل جبهه پيروان خط امام(ره) و رهبري خاطر نشان کرد: تلاش براي حل اين مشکلات،‌ کاملاً در حال انجام است و اين‌طور نيست که رها شده باشد، اما حل مشکلات اقتصادي، ارز و طلا مسئله ساده‌اي نيست لذا بايد همه با هم همدلي کنيم و از خداوند متعال و حضرت وليعصر(عج) با توسل مدد بخواهيم تا انشا الله اين مشکلات حل شود.

انتهاي پيام/