معاون اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات :
تسهیلات قرض الحسنه دانشجویان دکتری پرداخت شد
به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از  اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، وی با بیان این مطلب که این وام قرض الحسنه در حال حاضر تنها به دانشجویان مقطع دکتری تعلق می گیرد گفت: وام قرض الحسنه دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان دکتری به مبلغ 100 میلیون ریال می باشد.

معاون اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات گفت: لیست دانشجویان دکتری سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که متقاضی دریافت وام هستند ،به واحد علوم وتحقیقات تهران ارسال و اقدامات لازم برای اعطاء وام قرض الحسنه به دانشجویان دکتری سایر واحدهای دانشگاه آزاد صورت می گیرد.

وی افزود: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور بایستی لیست دانشجویان دکتری خود را که متقاضی دریافت تسهیلات قرض الحسنه بانک صادرات هستند ، به واحد علوم و تحقیقات تهران ارائه کنند./ح