اردبیل/
استفاده روزانه 150 هزار گردشگر از ‌‌آب‌های گرم سرعین، مشگین‌شهر و نیر‌

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل /داود نجفیان در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: اگر این مطالعات تکمیل شود ما با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و خاصیت‌های مختلف آبگرم‌ها می‌توانیم در بهسازی و بازسازی‌ آب‌های گرم سنتی اقدام کنیم.

وی به اعتبار 7 میلیارد تومانی برای زیرساخت‌های گردشگری اشاره کرد و آن را ناکافی دانست و افزود: با توجه به اینکه 150 هزار گردشگر از آب‌های گرم سرعین، مشگین‌شهر و نیر به صورت روزانه در پیک مسافرت‌ها استفاده می‌کنند ما می‌توانیم با یک چهارم هزینه سایر بخش‌ها مانند کشاورزی در توسعه گردشگری موفق عمل کنیم.

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان اردبیل گفت: این آب‌های گرم علاوه بر ایجاد درآمد و تولید ثروت در استان می‌تواند زمینه اشتغال 120 هزار نفر را نیز در ابعاد مختلف فراهم آورد./س