اراک/
10 ماده غذايي براي تقويت هوش
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک 10 ماده غذايي وجود دارد كه مي‌تواند براي تقويت هوش شما و فرزندانتان بسيار مفيد باشد.

اسفناج: اسفناج به دليل برخورداري از بافت‌هاي گياهي از بروز بسياري از بيماري‌ها پيشگيري مي‌كند. تحقيقات نشان مي‌دهد زناني كه از اسفناج و سبزي‌هاي سبز ديگر استفاده مي‌كنند، پير شدن سلول‌هايشان را به تاخير افتاده است. اسفناج به دليل آنزيم‌هاي موجود در برگ‌هايش، سيناپس بين سلول‌ها را تسهيل و هوش را تقويت مي‌كند.

قهوه : قهوه از موادي مانند آنتي‌اكسيدان‌ها، آمينواسيد، ويتامين و مينرال برخوردار است؛ بويژه اگر دانه‌هاي قهوه را دم كنيد و بنوشيد براي تقويت حافظه بسيار مفيد است.

غلات: غلاتي مانند سويا، لوبيا، نخودفرنگي و عدس از روغن بسيار مفيدي برخوردارند كه براي تقويت حافظه لازم است.

ميوه و سبزيجات: اين مواد داراي آنتي‌اكسيدان‌هاي بسيار مفيدي هستند. ميوه و سبزيجات براي تقويت حافظه مفيدند.

تخم‌مرغ : تخم‌مرغ ماده بسيار مفيدي در براي تقويت حافظه است؛ بويژه اين كه اگر مادران باردار هنگام بارداري و زماني كه جنيني را در رحم دارند، تخم‌مرغ مصرف كنند در هوش فرزندشان بسيار موثر است.

ماست: آيا مي‌دانيد ماست داراي امگا 3 و دي‌اچ‌اي است. امگا 3 و دي‌اچ‌اي مواد بسيار مفيدي براي تقويت حافظه است. اگر فرزندتان در زمان رشد هر روز ماست مصرف كند، تاثير بسياري روي رشد او دارد.

انبه: اين ميوه ماده ديگري است كه در تقويت حافظه بسيار مفيد است. با اين كه ميوه چرب است و داراي بافت‌هاي چربي است، اما باعث مي‌شود گردش خون تسريع يابد. هنگامي كه گردش خون سريع‌تر شود خون بيشتري به مغز مي‌رسد.

سيب‌زميني: محققان استراليايي بتازگي دريافته‌اند موادي مانند كربوهيدرات‌هايي كه به وفور در سيب‌زميني يافت مي‌شود، باعث تقويت حافظه مي‌شوند.

ماهي: ماهي نيز يكي ديگر از مواد غذايي است كه باعث تقويت و رشد سريع‌تر سلول‌هاي مغز و در نتيجه تقويت حافظه مي‌شود. ماهي براي عارضه قلبي مفيد است.

شكلات: شكلات يكي ديگر از موادي است كه باعث تقويت حافظه مي‌شود. البته بهتر است شكلات‌هايي را مصرف كنيد كه يا تلخ هستند يا حاوي شير باشند./س