کرمانشاه/
آغاز برداشت انار از باغهای شهرستان پاوه
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مهندس مسعود کرمی ،با اشاره به آغاز برداشت انار از باغات این شهرستان، ابراز داشت: برداشت انار از سطح باغات این شهرستان تا پایاه آبان ماه ادامه می یابد.

 وی سطح باغات انار این شهرستان را 570 هکتار عنوان و خاطر نشان کرد: از این میزان 90 هکتار نهال و 480 هکتار بارور می باشند.

 وی متوسط عملکرد باغات انار این شهرستان را هفت و نیم تن در هکتار دانست و گفت: سالانه سه هزار و 600 تن انار از باغات این شهرستان برداشت می شود، ولی پیش بینی می شود این میزان امسال به دو هزار و 500 تن کاهش یابد.

 کرمی علت کاهش 30 درصدی میزان تولید انار شهرستان پاوه را سرمای شدید و بارش برف در اواخر اسفند ماه سال گذشته دانست.

 وی ملس ساوه، انار شیرین، انار ترش، مزله، کارالی را ارقام اصلی انار پاوه عنوان و ابراز داشت: در سال های اخیر ارقامی مثل رباب نی ریز، یوسف خانی و ملس ممتاز ساوه نیز به باغات انار این شهرستان اضافه شده اند.

 کرمی انار تولیدی این شهرستان را ارگانیک خواند و گفت: به علت عدم استفاده از هرگونه  کود، مواد شیمیایی و … به صراحت می توان محصولات تولیدی این شهرستان را ارگانیک نامید.

 وی ادامه داد: بیشترین میزان انار تولیدی این شهرستان به صورت تازه خوری مورد استفاده قرار می گیرد.

کرمی افزود: انار های ترش، ریز و ترکیده نیز تحت عنوان رب انار فرآوری و به مصرف شهرستان های استان می رسد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه تصریح کرد: همچنین مقداری از رب انار تولیدی این شهرستان به کشورهای همسایه و از جمله عراق صادر می شود./س