خوزستان/
کاهش 70 درصدی رطوبت هوا در خوزستان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛مسعود دهملایی در گفت‌وگو با خبرنگاران در اهواز اظهار داشت: در حال حاضر میزان رطوبت نسبی که از صبح امروز در شهرهای خوزستان به ویژه شهرهای جنوبی خوزستان افزایش چشم‌گیری داشته بود به شدت کاهش یافته است و این کاهش در برخی از شهرها تا 70 درصد بوده است.

وی با اشاره به دلیل این پدیده گفت: در شرایط کنونی جریانات در خوزستان جنوبی است و به این دلیل توزیع رطوبت در خوزستان انجام می‌شود و شهرهای استان اصطلاحا هوایی شرجی را تجربه می‌کنند.

دهملایی خاطر نشان کرد: به دلیل شدت گرما در ظهر و عصر امروز میزان رطوبت در هوای استان کاهش یافته و در شرایط کنونی شاهد هوایی مطبوع در استان خوزستان هستیم.

مدیر کل هواشناسی خوزستان افزود: رطوبت در هوای استان خوزستان تا اواخر این هفته توزیع می‌شود و برای اظهار نظر برای شرایط جوی در هفته آینده باید منتظر نقشه‌های پیشیابی اواخر هفته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه خوزستان در سال‌جاری تابستانی گرم و طولانی را طی کرده است، خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی که در روزهای فصل پاییز هستیم هنوز در خوزستان هوای شرجی حاکم است و این تنها به دلیل این است که هنوز جریانات هوا در خوزستان با تغییر فصل تغییر نکرده است.
شهرستان اهواز دمای 36 درجه سانتیگراد و رطوبت 78 درصد را تجربه کرد./ب