جوایز صادراتی در ایران حذف شد
به گزارش خبرنگار  اقتصادی باشگاه خبرنگاران ، عباس دهنبی مدیر عامل شرکت گوهر رود با بیان اینکه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران از سال 1388 تاکنون موفق به دریافت جایزه صادراتی نشدند  گفت: موفقیت بیشتر در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی نیازمند پشتیبانی بیشتر  است.

وی ادامه داد:  پیامد  اجرایی شدن  جایزه صادراتی رشد متوسط سالانه 45 درصدی ارزش صادرات خدمات فنی ومهندسی بود.

دهنبی  در ادامه تصریح کرد: به واسطه اعطای این جایزه ، امکان تخفیف 5 درصدی را به کارفرما داشت، امامتاسفانه در حال حاضر  چنین امکانی  وجود ندارد و قدرت مانور در هنگام مناقصه  از بین رفته است.

مدیر عامل شرکت گوهر رود اظهار داشت: انتظار می رود با پشتیبانی انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران بتوان ضمن پایداری جایزه صادراتی میزان ارزش آن را به 10 تا 15 درصد رساند.

وی خاطر نشان کرد: با حذف جایزه صادراتی قدرت موفقیت شرکت های ایرانی در مناقصه های بین  المللی از بین می رود. /عب