مهم ترین عناوین خبری باشگاه خبرنگاران که در روز سه شنبه منتشر شده است عناوینی چون:تصويب طرح تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد , تشکيل کمیته برای پیگیری آزادی گروگانهای ایرانی در سوریه و لیبی در پارلمان، ایران در مراسم اسکار شرکت نخواهد کرد،خطردر کمین بناهای تکرار نشدنی و... است.
مهمترین عناوین باشگاه خبرنگاران به انتخاب سردبیر مجله شبانه به شرح زیر است:طرح تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد تصويب شد/ محورهاي 9 گانه تحقيق و تفحص عضو هيئترئيسه كميسيون آموزش مجلس از تصويب طرح تحقيق و تفحص از دانشگاه آزاد اسلامي در نشست امروز(سهشنبه) اين كميسيون خبر داد.
تشکيل کمیته برای پیگیری آزادی گروگانهای ایرانی در سوریه و لیبی در پارلمان سخنگوي كميسيون امنيت ملي مجلس از تشكيل کمیته مجلس برای پیگیری آزادی گروگانهای ایرانی در سوریه و لیبی خبر داد.
بازجويي از "مهدي هاشمي" همچنان ادامه دارد وكيل مهدي هاشمي گفت: صبح امروز بازجويي از مهدي آغاز و تا عصر ادامه خواهد داشت.
اسكار بايد پيش از اين تحريم ميشد/ تحريم اسكار يك موضعگيري انقلابي است