انجمن مخاطره شناسی ایران آغاز به کار کرد
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در نخستین مجمع عمومی عادی انجمن مخاطره شناسی ایران، گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه شد و با انتخاب اعضای هیات مدیره انجمن، اساسنامه انجمن نیز بررسی و تصویب شد.

ابراهیم مقیمی، عضو هیأت علمی دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران و از اعضای هیأت مدیره انجمن مخاطره شناسی ایران، در این نشست گفت: انجمن مخاطره شناسی ایران، یک انجمن غیرانتفاعی است که در زمینه های علمی، آموزشی، پژوهشی و فنی فعالیت خواهد کرد.

این مدرس دانشگاه در ادامه اظهار داشت: ایران به دلیل ویژگی های زمین شناسی، ژئومورفولوژ‍ی و اقلیمی، همواره با خطر انواع مخاطرات طبیعی روبرو است.

مقیمی افزود: بررسی جغرافیای تاریخی مخاطرات رخ داده و پژوهش های علمی، نشان دهنده این واقعیت است که هیچ جای ایران مصون از مخاطرات طبیعی نبوده و وقوع انواع مخاطرات در آینده در کشور اجتناب ناپذیر است.

این عضو هیأت مدیره انجمن مخاطره شناسی ایران سپس گفت: به دلیل تنوع و تعدد، تکرار و شدت مخاطرات طبیعی، ایران در ردیف 10کشور مخاطره خیز جهان قرار گرفته است و بررسی و شناخت مخاطرات با روش های علمی و آکادمیک در دانشگاه ها و سازمان های مرتبط به منظور مدیریت مخاطرات و جلوگیری از رخداد یا کاهش خسارات ناشی از آنها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مقیمی افزود: انجمن سعی بر آن دارد که با شناسایی و طبقه بندی مخاطرات در کشور، به صورت علمی به مدیریت این رخدادها پرداخته و تلفات و زیان های ناشی از آن را تا حد ممکن کاهش دهد.

وی در ادامه درباره وظایف و فعالیت های انجمن گفت: انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین المللی با محققان و متخصصان این علم؛ همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی در زمینه ارزیابی و بازنگری و اجرای طرح ها و برنامه های مربوط به امور آموزش و پژوهش در زمینه علمی موضوع فعالیت انجمن؛ ترغیب و تشویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز؛ ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی و فنی؛ برگزاری گردهمایی های علمی در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی و انتشار کتب و نشریات علمی، از وظایف و فعالیت های انجمن هستند./عب