مشهد/
مصرف سبزیجات 40درصد از فراموشی را کاهش می دهد




دکتر نغمه مخبر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، با بیان این که براساس پژوهش های انجام شده افرادی که کاهو و اسفناج بیشتری مصرف می کنند افزود: این افراد در مقایسه با دیگر همسالان خود بسیار کمتر به فراموشی مبتلا می شوند.

وی افزود: سالمندان مصرف سبزیجاتی مانند کدو و گل کلم رادربرنامه غذایی خود قراردهندکه موجب  تقویت حافظه می شود.

 

مخبربابیان اینکه آلزایمر شایعترین شکل زوال عقل در میان سالمندان  به شمار می رود گفت:این بیماری به شدت توانایی های فرد را در انجام فعالیت های روزانه مختل می کند.

عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگر سالمندان اسامی افراد را دائما فراموش می کنند یا فکر می کنند حافظه آن ها روز به روز ضعیف تر می شود و یا اگر در زندگی روزانه آنان اختلال به وجود آمده و نمی توانند کارهای روزمره را به تنهایی انجام دهند باید به پزشک مراجعه نمایند.  /س