تبریز/
سیلوی علوفه سبز تاثیرگذار در شیرواری دام

سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف ی شود و چیزی باقی نخواهد ماند.

وی تصریح کرد: با انتخاب گیاهان مناسب برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.

سلیمانی ادامه داد: برای سیلو کردن می توان محصول را زودتر برداشت نمود تا به این ترتیب در مصرف آب و آبیاری نیز صرفه جویی شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاهانی مانند جو، سورگوم، گندم و ذرت چنانچه به حالت سبز برداشت شوند، می توان 30 تا 50 درصد ارزش غذایی بالاتری در هکتار قابل پیش بینی است.

وی اظهار داشت: دامداران می توانند با سیلو کردن، علوفه ارزان تری تولید کنند.

سلیمانی تاکید کرد: ارزش غذایی علوفه های سیلو شده در تمام مدّت مصرف به طور یکنواخت، حفظ شده و تغییرات آب و هوایی مانند گرما و سرما روی آنها اثر ندارد/س