اردبیل/
وزارت نفت اسپانسر ورزش اردبیل می‌شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ منصور حقیقت‌پور امروز در نشست با جمعی از ورزشکاران روستایی و عشایری اردبیل افزود: اگر به ورزش اردبیل چه از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری توجه کنیم قطعاً ورزش این خطه قدرت بلا منازع کشور است و می‌تواند سرآمد دنیا باشد.

حقیقت‌پور با اشاره به سابقه درخشان ورزش این استان و قهرمانی‌ها و پهلوانی‌های آن افزود: ادعا دارم اگر بر اساس نقشه راه و برنامه‌ریزی دراز مدت حرکت کنیم حتی از دل روستاها و جامعه عشایری می‌توانیم قهرمانان و پهلوانانی تحویل حوزه ملی دهیم.

نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از علی دایی و حسین رضازاده به عنوان افتخار آفرینان این خطه در عرصه جهانی یاد کرد و گفت: این ورزشکاران برای جهان اسلام مایه ابهت و افتخار هستند چرا که با پرچم حضرت عباس (ع) مدال رنگین و افتخاری ماندگار کسب کرده و مایه فخر بلاد اسلامی و شیعه شدند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی در ادامه افزود: معتقدم ظرفیت فراوانی در منطقه ما وجود دارد که متاسفانه از آن استفاده نشده است./س