مازندران /
تولید بیش از 79 هزار تن گوشت مرغ
 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران از جوجه ریزی 42 میلیون قطعه در واحدهای گوشتی استان خبر داد و گفت : 79 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ به ارزش بیش از 4 هزار و 43 میلیارد ریال در این مدت در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد .
نگهدار با اشاره به اینکه در 5 ماه امسال بیش از 190 میلیون قطعه جوجه یکروزه با کیفیت مطلوب در جوجه کشی های استان تولید و در کشور توزیع شده افزود : از این تعداد 103 میلیون جوجه مربوط به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین هچ 82 درصد بود که ارزش ریالی آن بیش از 920 میلیارد ریال است .

بگفته او برنامه ریزی مدون و اجرای طرحهای اصلاح ساختار و بهسازی واحدهای مرغداری و توسعه کیفی صنعت طیور در مازندران افزایش راندمان تولید و کاهش ضریب تبدیل و استفاده بهینه از طرحهای ظرفیتهای موجود می تواند به تولید 200 هزار تن در سال دست یافت ./ع