اخبار مربوط به جيگر را اينجا به اشتراك بگذاريد + تصاوير

به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران؛ حركت عجيب و البته قابل پيش بيني بي بي سي فارسي (قابل پيش بيني از اين جهت كه تلويزيون وابسته به خاندان سلطنتي در زمان‌هايي كه دستش به هيچ جايي بند نيست دست به دامن مواردي مي‌شود كه موجبات تمسخر و البته تعجب ديگران را فراهم مي‌آورد) در ممنوع التصوير كردن شخصيت جيگر در برنامه پر طرفدار كلاه قرمزي كه در ايام مناسبتي سال پخش مي‌شود باعث شد انتقادات و تمسخر گسترده كاربران داخلي و خارجي به سمت مديران شبكه بي بي سي فارسي نشانه رود.

هنوز ساعتي از انتشار خبر سراسر دروغ بنگاه وابسته به بهائيان نگذشته بود كه پيامك‌هاي زيادي بين مشتركان تلفن همراه رد و بدل شد. آري بي بي سي فارسي در مورد جيگر به پيامك جوك ايرانيان تبديل شد.

مشتركان ضمن به سخره گرفتن دست اندركاران تلويزيون بي بي سي فارسي در پيامك‌هاي خود خبر از پيوستن جيگر به تيم خبري بي بي سي فارسي مي دادند.

اما در اين ميان سايت‌ها و وبلاگ‌ها هم بيكار نبودند و با قرار دادن كاريكاتور و مطالب طنز بر روي خروجي خود شبكه وابسته به ملكه را بيش از پيش مورد تمسخر قرار مي‌دادند.


در يكي از موارد وبلاگي با طرح سوال 4 گزينه‌اي نوشت:

جیگر در بی بی سی؟

۴- به نظر شما در صورت تایید خبر ممنوع التصویر شدن "جیگر" آینده وی چگونه رقم می خورد؟!

الف. می رفت از شهر، به روستایی، آنجا که دارد، آب و هوایی(!) و سپس در آنجا با "پاریکال" ازدواج می کرد و تا آخر عمر به خوبی و خوشی در طویله ای (به همراه چند کره خر)زندگی می کرد!

ب. هر طور شده خودش را به آنطرف آب ها می رساند و در مستندهای "نشنال جئوگرافیک" نقش "خر" رابازی می کرد!

ج. او نیز به مانند "ز.امیر ابراهیمی" به بی بی سی فارسی دعوت شده و خبرنگار این شبکه می شد!

د. افسردگی می گرفت و خودش را از یک دره به پایین پرتاب می کرد و سپس از گوشتش در رستوران‌های غیرمجاز استفاده می‌شد.

در نمونه‌اي ديگر و در سري كاريكاتورها، طرح‌ها و عكس‌هاي منتشر شده در سطح فضاي مجازي كاريكاتوري با اين مضمون كه جيگر به بي بي سي نقل مكان كرده و عنوان مي‌كند كه هر خري را به اين شبكه راه نمي‌دهند منتشر شد كه با استقبال زياد مخاطبان مواجه شد.

برخي جيگر را نجات غريق بي بي سي مي‌دانستند و برخي هم عنوان مي‌كردند بي بي سي بعد از پائين بردن تابلو يكي از سران فتنه، تابلو جيگر را بالا برده است.

البته تيترهاي خبري پس از اين بي بي سي فارسي هم كه پس از اين روي خروجي خواهند رفت بسيار جالب توجه بود، برخي كاربران اينترنتي در مطلبي كه جاي خود را در پيامك‌ها هم باز كرد، تيترهاي بي بي سي در آينده را اينگونه نوشتند:

تيتر اخبار بی بی سی در روزهای آینده
پس از نگرانی عجیب بی بی سی در مورد جیگر محبوب کلاه قرمزی، سر تیتر اخبار روزهای آینده ی بی بی سی به شرح زیر اعلام شد:
سرتیتر اخبار بی بی سی در روزهای آینده

پشت پرده روابـــط کلاه قرمـــزی و سرونـــاز...
عمو پورنگ به دلیل سرعت غیرمجاز جریمه شد...

خاله نرگس در پاتختی دختردایی اش شرکت نمیکند...
حنــــا بر اثر وقوع طوفــان در مزرعـه به شدت مجروح شـد...
جودی آبوت نسبت به وضع حقوق بشر در تهران ابراز نگرانی کرد...
سوقصد تروریست های ناشناس به خانواده دکتر ارنست ناکام ماند...!

جيگر شخصيت محبوب كلاه قرمزي در ديداري دوستانه با ملكه انگليس ديدار خواهد كرد...

اعطاي نشان سر و دوك به جيگر توسط ملكه انگليس...

دعوت بي بي سي فارسي از جيگر براي دعوت به همكاري...

خوشحالها از اقامت جيگر در لندن:

1- ملکه(بابت يارگيري؟)

2-مهاجراني(بابت امکان مصرف مستقيم شير تازه خر)

3-صنم دولتشاهي(بابت رفع مشکلي که در فيس بوکش اشاره کرده بود و ما از طرح آن معذوريم)

کاخ سفيد بالاخره کوتاه آمد و پذيرفت که "سر جيگر" مقيم لندن شود؛ به اين شرط که سر جيگر (بعنوان نماد حزب دموکرات آمريکا) در مقطع انتخابات رياست جمهوري به ياري دموکراتها بشتابد...

شما هم مي‌توانيد پيامك‌ها، طرح‌ها و مطالبي كه در اين خصوص دريافت كرده‌ايد و يا ايده پردازي نموده‌ايد را در قسمت نظرات اين خبر براي ما ارسال كنيد تا به انتشار عمومي گذاشته شود.