کرمانشاه/
تولید سه هزار تنی گوشت قرمز در کنگاور
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

حشمت اله عزیزی گفت: راه اندازي واحد پرواربندي 200 راسي گوساله در روستاي فشخواران، كه با صرف هزينه اي يك ميليارد و600 ميليون ريالي احداث شده و چهارنفر را به كارمشغول كرده، سالانه 50 تن به ظرفيت توليد گوشت قرمزشهرستان كنگاور اضافه مي كند .

وی افزود: احداث اين واحد با بهره گيري از تسهيلات بانکی يك ميليارد و100ميليون ريالي ميسر شده است.

عزیزی در ادامه تصریح کرد: بنا به برنامه هاي پيش بيني شده تولید گوشت قرمزشهرستان تا پايان برنامه پنجم با افزايش 16 درصدي به 3 هزار و 500 تن خواهد رسيد ./س