دبير كميسيون صنايع و معادن مجلس از آغاز سفرهاي استاني كميسيون متبوع خود خبر داد و گفت: اعضاي اين كميسيون امروز (شنبه 4شهريورماه) عازم استان مازندران هستند تا از نزديک در جريان مشکلات و موانع توليد اين استان قرار گرفته و نسبت به رفع آنها اقدام كنند.

الياس طاهري نماينده مردم اقليد در مجلس در گفتگو با
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران از آغاز سفرهاي استاني اعضاي كميسيون صنايع و معادن مجلس از امروز (شنبه 4 شهريورماه) خبر داد و گفت: اعضاي اين كميسيون عازم استان مازندران هستند تا پس از استقرار از فردا (يكشنبه) نشستهايي را با مسئولين صنعتي و اجرايي اين استان داشته باشند.
وي در ادامه با بيان اينكه مدتزمان اين سفر 4 روز خواهد بود، افزود: اعضاي كميسيون صنايع به چند كارگروه تقسيم خواهند شد تا از كارخانجات توليدي و صنعتي بازديد كرده و از نزديك به بررسي مسائل و مشكلات مراكز صنعتي و معدني بپردازند.
گفتني است پيش از اين حسين گروسي در گفتگو با خبرنگار ما از سفر صنايع مجلس به سه استان کردستان، گيلان و مازندران بهعنوان اولين مقاصد سفرهاي استاني اين کميسيون خبر داده بود.
انتهاي پيام/س2