بيرجند/
ایجاد 16 هزار فرصت شغلی برای حل معضل بیکاری
به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ صبح  امروز در جمع مسئولان خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر 16 هزار و 500 بیکار در سطح استان وجود دارد.

وی افزود: در این راستا در صورت ایجاد 16 هزار و 500 فرصت شغلی جدید نرخ بیکاری در استان به صفر می‌رسد. معاون برنامه‌ریزی و بودجه استاندار خراسان جنوبی گفت: نرخ مشارکت از عوامل موثر در نرخ بیکاری است.

 امینی همچنین به بودجه اختصاص‌یافته به استان در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: در سال جاری اعتباری بالغ بر 270 میلیارد تومان در قالب اعتبارات تملک و دارایی به استان اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: از این میزان 152 میلیارد تومان در بخش عمرانی و 55 میلیارد تومان در طرح‌های ملی هزینه می‌شود.  معاون برنامه‌ریزی استاندار خراسان جنوبی افزود: اعتبارات امسال شهرستان‌ها بر اساس سه فاکتور محرومیت، جمعیت و پراکندگی توزیع می‌شود.

 امینی یادآور شد: حمایت از نیروی انسانی و سرمایه‌گذار در استان که تکمیل‌کننده زنجیره تولید ملی در کشور بوده، امری ضروری و مهم است.  
  وی اظهار کرد: ارتقای تولید و توجه به کیفیت و کمیت تولیدات باید علاوه بر تأمین بازار داخل بتواند جنبه صادراتی پیدا کرده و به خارج از کشور راه یابد.   

معاون برنامه‌ریزی استاندار خراسان جنوبی گفت: در سال‌های اخیر حتی در شرایط بحرانی‌ و رکود اقتصاد جهانی بخش معدن توانسته است به فعالیت‌های خود ادامه دهد./س